Cabana CODRIN

 Cabana CODRIN se doreste a fi o baza pentru a gazdui iubitorii de munte si natura, atat pentru cei care calatoresc singuri, cu familia sau in grupuri organizate.

Este pozitionata la baza principalei porti de acces in Muntii Retezat, la 1000 m, pe valea Nucsorului la finalul drumului de acces auto.

Fiind la “mijloc de drum”intre munte si Tara Hategului puteti diversifica sejurul montan cu vizitarea obiectivelor culturale din vale.

Corpul principal de cladire este structurat astfel incat sa ofere o cazare cat mai diversificata, in camere cu baie proprie, duble sau pentru familii , cat si camere cu baie comuna.

Venim in intampinarea cerintelor clientilor si aveti si optiunea inchirierii integrale a unei cabanute. Cabana apartament “drum”, cu mansarda, parter si terasa proprie asigura intimidate maxima. 

Se inchiriaza pentru minim 4 pesoane, iar capacitatea ei maxima este 7 . La mansarda sunt 2 dormitoare, unul family(4), celalalt de 3 locuri, la parter are living, grup sanitar si propria terasa.

Oaspetilor le punem la dispozitie sala de mese unde pot servi produsele specifice cabanei.

In serile de vara, timpul e mai placut atunci cand il petreci afara, de aceea am amenajat tersa exterioara, iar pentru agrement puteti imprumuta de la noi carti, reviste si jocuri. Pentru amintiri, avem coltul cu suveniruri.

Orice informatii aveti nevoie, intreaba-ne si te ajutam cu drag. Suntem aici ca sa-ti facem sederea cat mai placuta si sa revii cu drag la cabana noastra din mijlocul naturii.

Ești mai fericit atunci când savurezi cu adevărat tot ce ai în jurul tău, iar sentimentul pe care-l vei duce acasă este unul de regăsire și liniște.