Cabana Drum

Cabana Drum este situate in imediata apropiere, “peste drum” de Cabana Mare si este destinata familiilor care vor sa stea separate de ceilalti turisti. Am creat un loc intim, in care turistii se pot bucura de un living in partea de jos si de doua camera family cu cate doua paturi matrimoniale fiecare. Exista un grup sanitar cu toate cele necesare.

Cabana Mare

Cabana Mare este special construită pentru a găzdui grupuri mai mari, având 5 camere la etaj, atât cu paturi simple, cât și matrimoniale. La mansardă există două camere pentru 3, respectiv 4 persoane.

Te rugăm să ții cont că accesul la etaj este permis doar cu încălțăminte de interior. Dacă nu ai adus la tine, cere o pereche la recepție. Ambele corpuri dispun de grupuri sanitare la comun, dotate cu dușuri, toaletă, chiuvetă și apă caldă în permanență. Te rugăm să te adresezi personalului pentru întrebări privind numărul de paturi din camere atunci când faci o rezervare.

Camping

Dacă dorești să profiți din plin de o excursie în natură, poți opta pentru cazare în regim de camping. Într-un spațiu deschis priveliștii munții și a pădurilor, respiri aerul curat și te bucuri din plin de tot ce oferă natura. 

Având o capacitate de 10 locuri de corturi, locul de campare dispune de spațiu pentru gătit, chiuvetă, dușuri și grupuri sanitare. Prețurile sunt per cort, per persoană sau per utilități: 5 lei/zi/persoană; 2 lei/zi/cort; 7 lei – 10 minute duș cu apă caldă

Ce mai trebuie să știi

Oaspeții noștri au la dispoziție o sală de mese. În ceea ce privește meniul, poți alege varianta de demipensiune cu felul I și II incluse, la prețul de 50 de lei, precum și băuturi alcoolice sau non-alcoolice. La cerere, bucătarii noștri pot găti meniuri vegetariene sau de post. 

În anotimpul cald, serile sunt și mai plăcute atunci când le petreci afară, de aceea am anexat cabanei noastre o terasă. Îți petreci timpul alături de prieteni și familie, iar pentru agrement, puteți împrumuta de la noi cărți, reviste și jocuri interactive.

În tot timpul acesta, mașina ta este în siguranță în parcare, iar alături ai un magazin de suveniruri de unde îți poți lua acasă o mică amintire sau un cadou pentru cei dragi.

Orice ai nevoie îți punem la dispoziție, de la obiecte din gospodărie, până la cărbuni pentru foc. Întreabă-ne și te ajutăm cu drag. Suntem aici ca să-ți facem șederea cât mai plăcută și să revii cu plăcere la cabana noastră din mijlocul naturii. 

Ești mai fericit atunci când savurezi cu adevărat tot ce ai în jurul tău, iar sentimentul pe care-l vei duce acasă este unul de regăsire și liniște.